200 km brevet vel overstått

I går møtte 8 syklister opp i Kristiansand for å sykle 200 km brevet. Etter fem forfall i siste liten ble det likevel en god gjeng som skulle ut på tur i morgenkulden. Det ble veldig kaldt ut fra Lund og vestover mot Songdalen, men etterhvert kom solen ordentlig frem og varmet i motbakkene. Vi skulle over to dalfører før vi kom til Konsmo og det gikk fort på flatene og rolig i bakkene. På Konsmo var første stempling på Spar-butikken, hvor Petter skuffet måtte konstantere at de ikke solgte pølser til tross for bensinpumpene utenfor.

Videre opp og ned bakkene gikk veien til Evje, hvor vi møtte motbør gjennom sterk østavind og Juan og Jon Kristen valgte å gjøre turen litt kortere og sykle direkte til Kristiansand. Det ble litt mange bakker på veien for de to. Vel fremme på YX måtte Petter kompensere for pølsemangelen ved å spise to stykker på rappen med rekesalat før vi tråkket videre opp den lange, lange motbakken østover. Vi tok det veldig rolig for å ikke bli for slitne, for på toppen ventet kraftig motvind i mange kilometer.

Nedover mot Birkeland kom vi litt i le for vinden og fikk mer fart i beina. Den siste halvannen timen holdt vi godt tempo parallellt med den provisoriske E-18 og inn til Kristiansand. Turen ble avsluttet på 9 timer, med 8 timer på sykkelen og 1 time på pølsestasjoner.

Legg igjen en kommentar