Sverigetempot 2014

I 2014 arrangeres Sverigetempot igjen. Med sine 2100 km gjennom Sverige er dette blant verdens lengste randonneur-ritt.

Sverigetempot kjøres 25. juni fra Riksgränsen til Smygehuk. Det blir tre starttidspunkt avhengig av planlagt hastighet. Bagasjen kjøres ned til mål med to bag drops (på tre mulige steder). Påmelding skjer fra og med 1. november med ”ubegrenset” antall deltagere.

Det er krav om registrert 300 km brevet som kvalifisering.

Se nettsiden for mer informasjon om rittet og påmelding.

2 kommentarer

  1. Sigurd Tjelmeland:

    Løpet er godkjendt som ein 1000-km prekvalifisering til Paris-Brest-Paris 2015. Til no er det påmeldt 47 personar, 28 svenskar, 8 tyskarar, 2 nederlendarar, 2 australiarar og ein frå kvar av desse landa: Noreg, Storbritannia, Danmark, Japan, Bulgaria, Canada og Finland. Pussig at ikkje fleire nordmenn vil på langtur i svenske skogar?

  2. Bjørn Lunde:

    Vi blir ivertfall to fra Norge. Jeg kommer til til å sykle med en velomobil av typen Quest. Se http://www.velomobiel.nl

Legg igjen en kommentar