Referat fra 400 km Trondheim

3 deltakere hadde meldt seg på. Vi startet turen med «oppvarming» rundt Byneset og videre langs god sykkelvei til Støren. På veien opp til Røros var det lite trafikk på ettermiddagen, en «inneklemt» fredag mellom kr. Himmelfart og 17. mai. Vi kom frem til Idrettsparken Hotel kl 22.45, fortsatt skumringstime ute. Det var et meget gjestfritt hotellvertskap.
Vi startet dagen etter kl 03.00. På turen over fjellet til Stugudal fikk vi soloppgangen og så utrolig mye dyreliv: Harer, svaner, tiur, hjort. Men det var kaldt, -4 grader. Veiene var heldigvis tørre etter snøfallet dagen før. Kom ned til Væktarstua og spiste en solid frokost nummer 2. Ned Tydalen hadde vi sterk medvind og sola i ryggen. Ingen tekniske problemer. Alle fullførte med stil og i samlet flokk. Turen var rett og slett en kjempeopplevelse.

Legg igjen en kommentar